normkritiskpraksis

Button

normkritiskpraksis

Button

Amalie Otkjær Brøgger

Udbyder: Psykoterapi, supervision, foredrag, undervisning og kurser

Sprog: Dansk

E-mail: amalieotkjaer@protonmail.com

Hjemmeside: www.amalieotkjaer.dk

Priser:

  • Individuel terapi (60 min.): 1100 kr.

  • Parterapi (60 min.): 1400 kr.

  • Parterapi (90 min.): 1750 kr.

  • Familiesamtaler (90 min.): 1800 kr.

I mit arbejde som psykolog er jeg uddannet i og har erfaring med behandling af forskellige psykiske tilstande såsom depression, angst, traumer, stress og kriser.

Udover dette har jeg også en særlig ekspertise inden for køns- og seksualitetsnormer, og jeg tilbyder terapi til personer, der bryder med normer for køn, krop og seksualitet. Dette inkluderer lesbiske, biseksuelle, bøsser, queer, transkønnede, interkønnede, polyamorøse og andre, der identificerer sig som køns-, krops-, seksualitets- eller parforholdsmæssigt normbrydende.

Hvordan tilpasses terapien til dig?

I min terapi tilpasser jeg metoden til dine specifikke behov som klient. Jeg trækker på narrative, systemiske og psykodynamiske tilgange for at sikre, at vi gør brug af de metoder, der er mest effektiv i behandlingen af netop din problemstilling, så du får den bedst mulige hjælp til at håndtere dine udfordringer.

Erfaring med LGBTQ+-området siden 2012

Jeg har arbejdet LGBT+-området siden 2012 og er selv en del af denne gruppe. Jeg har omfattende erfaring og kendskab til de kerneproblemstillinger, der er forbundet med at bryde med normer for køn, krop og seksualitet.

Normkritik er fundamentet for min praksis

Jeg arbejder ud fra et normkritisk grundlag, hvor jeg undersøger og udfordrer samfundets normer og deres indflydelse på vores liv. Min tilgang betyder, at jeg aldrig vil problematisere hverken køn, krop eller seksualitet eller forstå normbrud som årsagen til problemerne. Psykiske problemer i forbindelse med normbrud ser jeg snarere som en konsekvens af et samfund, der marginaliserer mennesker, der bryder med normerne.

Kurser og oplæg i normkritik og terapi med minoriteter

Jeg underviser psykologistuderende på Københavns Universitet i LGBT+-området og udbyder kurser og foredrag inden for LGBT+-området.

Du kan læse mere om klinikkens kurser her

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at starte i et terapeutisk forløb, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Bestil tid

Kontakt

Huset for Køn, Krop & Seksualitet

Schleppegrellsgade 4, kld.

2200 København N

Huset@normkritiskpraksis.dk

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE